home of the one and only Tuka Tuka weekend

Tuka Tuka 2010

5, 6 en 7 februari 2010 te Sint Michielsgestel

2010 was een bijzonder jaar. Het Tuka Tuka Weekend vierde alweer haar 10e verjaardag! Om dit heuglijke feit te vieren hebben we alle bezoekers een cadeautje gegeven. We hopen de mutsen en sjalen nog vaak tegen te komen 🙂

Er waren weer 4 groepen djembee (Eef, Kaloga, Ousmane en Souleymane) een groep Doundoun ( Paulus) en een groep dans onder leiding John Kayongo en met live dansbegeleiding van Michiel, Sega, Jannick en Daan. Het waren leerzame, geïnspireerde en inspirerende workshops.

Natuurlijk waren er ook weer de fameuze Tuka-avonden . Wat was het gezellig! De trommelaars hebben zich goed laten horen tijdens de spontaan ontstane optreden. De dansers hebben weer een laag van de vloer afgebrand. Op zondagmiddag heeft we elkaar weer verbaasd doen staan met het geleerde van dit weekend. Maar het was vooral bijzonder om te merken, hoe warm en hecht de Tuka-bezoekers onderling zijn. Dat is in 2010 zeker gebleken.

We hebben achteraf veel leuke en ook ontroerende reacties gehad. Een aantal van jullie hebben mooie foto’s en fimpjes gemaakt en online gezet. We hebben er hieronder een aantal voor jullie verzameld. Mocht je ook nog leuke foto’s en/of filmpjes hebben? Laat het ons vooral weten.

Hieronder een film van Bert Hoek: