TUKA TUKA

home of the one and only Tuka Tuka weekend

Tuka Tuka 2019 is geannuleerd

Lieve allemaal,

Helaas hebben we slecht nieuws. Tuka Tuka 2019 gaat NIET door. Er zijn te weinig tijdige inschrijvingen binnengekomen en daarom zetten wij er voor deze editie een streep door. De accommodatie, leraren, crew en mensen die wel ingeschreven hadden zijn ondertussen op de hoogte gebracht.

We willen onze Tuka familie bedanken voor de hartverwarmende reacties en vele pogingen om het evenement onder de aandacht te brengen. Jullie zijn geweldig! Hopelijk gaat het volgend jaar wel lukken en daarom zeggen we voor nu…

Tot Tuka!

Tuka Tuka 2019 is open voor inschrijving

Het is weer zover: je kunt je weer inschrijven voor het Tuka Tuka Weekend. De 19e wordt het alweer! Uiteraard hebben we ook dit jaar weer een verrassing. Uit het exotische Manchester vliegen we Sidiki Dembélé in om de vergevorderde Djembe groep les te geven. Hij heeft er zin in! De dans wordt dit jaar nog energieker want we gaan er doundouns bij gebruiken. Deze doundoundans (zeg dat eens 100 keer snel acher elkaar) workshop wordt gegeven door Serge Badoué, die werkelijk staat te trappelen.  Verder hebben we Oké Sène en Eef Bresser lief aangekeken waardoor ze weer tekenden voor de Djembe gevorderden en Djembe beginners en licht gevorderd. Paulus Kock gaat een topband klaarstomen voor het grote podium tijdens zijn Afropop workshop en Joris Feuillatre zal gevorderde ngoni spelers tot groter hoogtes brengen.

De prijs hebben we dit jaar niet hetzelfde kunnen houden. Onze geliefde overheid heeft gemeend de BTW op voeding en accommodatie te moeten verhogen, waardoor we voor fors hogere kosten komen te staan. We hebben de verhoging voor jullie gelukkig kunnen beperken, maar iets erbij moest helaas wel.

Tuka Tuka 2019 volop in voorbereiding…

Het is weer die tijd van het jaar dat wij achter de schermen volop de slag zijn met het programma voor volgend jaar. We hebben nog niet iedereen gesproken, maar we kunnen wel al verklappen dat het weer een topprogramma gaat worden. Niet dat dat een grote verrassing zal zijn, want een Tuka Tuka weekend stelt nooit teleur 🙂