home of the one and only Tuka Tuka weekend

Algemene informatie

workshopweekend Djembe, Afropop, Ngoni, Samba en Afrikaanse dans
1, 2 en 3 februari 2019 te Veldhoven

“Tuka Tuka 2019 in vogelvlucht: een geheel verzorgd weekend in Afrikaanse sferen. Workshops: 3 groepen djembe (beginners/licht gevorderd, gevorderd en vergevorderd), Ngoni gevorderd, Doundoundans met live begeleiding en Afropop band. Gezellige avonden. Kosten € 207,50 inclusief accommodatie, ontbijt/lunch/diner op zaterdag, ontbijt/lunch op zondag en al het drinken gedurende het weekend (overdag koffie en thee en ’s avonds een selectie van diverse sappen, frisdranken en alcoholische versnaperingen, zoals jullie dat van ons gewend zijn), exclusief eventuele extra’s zoals instrumenthuur en beddengoed.”

TUKA TUKA 2019 IS GEANNULEERD. KOM VOLGEND JAAR ALSJEBLIEFT NOG EENS TERUG…

Met trots presenteren we… rapaparapaparapapa…. de 19e editie van het Tuka Tuka Weekend! Dit jaar zijn we weer in Veldhoven, waar de geweldige accommodatie van De Buitenjan staat. Dit voormalige klooster, waar we al een aantal malen eerder een bijzonder fijn weekend hadden, herbergt op haar terrein alles wat we in een fijne plek zoeken en dan nog in een heel sfeervol jasje ook.

Ook dit jaar hebben we weer twee nieuwtjes. Voor de vergevorderdengroep hebben we dit niemand minder dan Dembele Sidiki weten te strikken! Verder is de dansgroep dit jaar iets anders, nog opzwepender, we gaan namelijk Doundoundans doen onder leiding van Serge Badoue, met de geweldige begeleiding van Michiel, Sega, Daan en Jeroen. Ngoni begrip Joris Feuillatre is ook weer van de partij om een workshop Ngoni voor ons te verzorgen, dit jaar voor gevorderden. Dus diegenen die de diepte in willen op dit mooie instrument kunnen hun hart ophalen. In totaal zijn er 3 groepen Djembe. Oké Sène en Eef Bresser staan weer te trappelen om de djembe workshops te doen voor de gevorderden en de beginners/licht gevorderden. Wegens succes wordt de Afropop band workshop nog een keer georganiseerd met maestro Paulus Kock.

Ook dit jaar gaat de muziek tijdens de feestavonden verzorgd worden door de enige, echte DJ Allard de Goeij. Kortom, fijne workshops van hoge kwaliteit voor elk niveau, leuke avonden, goede sfeer. Het word weer super!!

Wil je je direct aanmelden, klik dan op onderstaande knop (niet vergeten de rest ook een keer door te lezen!)

INSCHRIJVEN

Voor degenen die eerst nog wat meer informatie willen hebben, of gewoon alvast wil voorgenieten, we hebben het volgende te bieden:

Workshops die gegeven worden door uitstekende leraren, over wie je via de Leraren-pagina, waar je op alle koppen kunt klikken, extra informatie kan vinden. En, niet geheel onbelangrijk, twee feestavonden waarvan alle drank en knabbels bij de prijs in zitten. Wij hebben weer een prima selectie versnaperingen en muziek voor deze avonden voorhanden.

Wat kun je van ons verwachten?

Een gezellige accommodatie in de bossen bij Veldhoven. Heerlijk voor een winterwandeling tussen de workshops door

4 x 2 uur workshop van één leraar

Een presentatie door elke workshop groep op zondagmiddag

Twee gezellige avonden met een fijn muziekje en (in overleg) de nodige eigen inbreng

Slaapplaatsen bij accommodatie De Buitenjan. Beddengoed zelf verzorgen (ook dekbed of slaapzak, dekens zijn alleen beschikbaar voor mensen die een lakenset huren) of te huur voor € 7,50 p.p. (dekens+lakenset)

Inbegrepen zijn ontbijt/lunch/diner op zaterdag, ontbijt/lunch op zondag en al het drinken gedurende
het weekend (overdag koffie en thee en ’s avonds een selectie van
diverse sappen, frisdranken en alcoholische versnaperingen, zoals jullie
dat van ons gewend zijn)

 

Wat verwachten wij van jullie:

Dat je je allemaal (op tijd) inschrijft. Inschrijving is pas definitief als het geld à € 207,50 p.p. + eventuele extra’s op onze bankrekening staat. Je hebt hier 2 weken de tijd voor.

Teruggave van inschrijfgeld is mogelijk tot 31 december 2018. Hierbij wordt wel € 35,00 in mindering gebracht voor administratiekosten. Na 31 december 2018 kunnen we helaas geen inschrijfgeld teruggeven.

Dat je zelf je djembe meeneemt. Heb je geen instrument, dan kun je een djembe huren(dit kun je m.b.v. het inschrijffomulier regelen). Extra douns (of andere instrumenten) ter ondersteuning of vermaak zijn uiteraard welkom.

Dat je je alleen inschrijft voor de workshop Afropop band als je gedegen ervaring hebt met één (meer is helemaal mooi) van de genoemde instrumenten.

Dat er voor de Ngoni workshop een toeslag betaald wordt als tegemoetkoming voor de reiskosten van Joris, die van heel ver moet komen.

Dat je zelf een doun en stokken meeneemt voor de Doundoun dans workshop. Heb je er geen? Je kunt er één huren. Geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

Dat je een goed humeur meebrengt en net zoveel plezier zult hebben als wij.