home of the one and only Tuka Tuka weekend

Inschrijven


TUKA TUKA 2019 IS GEANNULEERD. KOM VOLGEND JAAR ALSJEBLIEFT NOG EENS TERUG…

Inschrijfformulier 

 Personal data participant(s)
persoon 1:
persoon 2:
persoon 3:
persoon 4:
Groep naam:   not obligatory
Deelnemer:
1
2
3
4
Ik kom voor:


 

  

  

  

 

beddengoed:
huur djembe/doun:dieet:
Contactgegevens
adres:
postcode:
woonplaats:
telefoonnummer:
mobile nummer:
e-mailadres:
Kom je voor djembe? Omschrijf duidelijk de speelervaring die jij/jullie heb(ben)(t). Denk hierbij aan aantal keer per week bij welke leraar, hoeveel jaar en op welk niveau. Hoe beter je je ervaring omschrijft, hoe beter wij je kunnen indelen.
Kom je voor afropop? Omschrijf duidelijk welke instrumenten je bespeelt en hoeveel ervaring je met elk van de instrumenten hebt. Hoe uitgebreider je omschrijving, hoe beter wij je kunnen indelen.
Wil in dezelfde groep als: Als je graag in dezelfde groep met andere deelnemers komt, kun je dat hier aangeven.
Opmerkingen of suggesties:

Nog even voor de duidelijkheid:

Tijdens het weekend worden er altijd foto’s en films gemaakt door ons en door je mede Tukagangers. Het is niet doenlijk om individuele personen die hier bezwaar tegen hebben tegemoet te komen. Als je je inschrijft voor Tuka Tuka ga je er dan ook mee akkoord dat jouw beeltenis op diverse media kan verschijnen en verklaar je uitdrukkelijk hier geen bezwaar tegen te hebben.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei nadeel dat je ondervindt door je inschrijving voor en/of deelname aan dit weekend. Schade van welke soort ook die door jou tijdens dit weekend veroorzaakt wordt, is jouw verantwoordelijkheid en dien jezelf te vergoeden. Lees (en onthoud) ook goed de huisregels van de accommodatie.

Verzekering tegen enigerlei nadeel en schade, zoals bijvoorbeeld annulering en aansprakelijkheid, dient op je eigen initiatief en kosten te geschieden.

Let op: Op de volgende pagina krijg je onze gegevens, zoals ons bankrekeningnummer, te zien. Zorg er voor dat je het juiste rekeningnummer gebruikt.

Wanneer je op verzenden klikt, verklaar je uitdrukkelijk dat je de door ons op deze website verstrekte informatie goed hebt gelezen en dat je je hiermee akkoord gaat .