home of the one and only Tuka Tuka weekend

Praktische informatie

TUKA TUKA 2019 IS GEANNULEERD. KOM VOLGEND JAAR ALSJEBLIEFT NOG EENS TERUG…

Kosten Tuka Tuka Weekend: € 207,50 inclusief accommodatie, ontbijt/lunch/diner op zaterdag, ontbijt/lunch op zondag en al het drinken gedurende het weekend (overdag koffie en thee en ’s avonds een selectie van diverse sappen, frisdranken en alcoholische versnaperingen, zoals jullie dat van ons gewend zijn), exclusief eventuele extra’s zoals instrumenthuur en beddengoed.

Geen djembe? Geen probleem, je kunt er eentje bij ons huren voor 12,50 euro. Dit kun je aangeven op het inschrijfformulier (betaling van te voren tegelijk met je inschrijfgeld)

Geen doundoun? Ook geen probleem,je kunt er eentje bij ons huren voor 12,50 euro. Dit kun je aangeven op het inschrijfformulier (betaling van te voren tegelijk met je inschrijfgeld)

Geen Ngoni? We hoeven het al niet meer te zeggen, dat is geen probleem. Joris neemt voldoende Ngoni’s mee voor alle deelnemers aan zijn workshop. Daar hoef je niets extra voor te betalen. Echter, omdat Joris van heel erg ver komt geldt er voor zijn workshop een toeslag van 15 euro om zijn reiskosten te vergoeden. 

Het Slapen:
Wil je het een beetje warm hebben dan moet je een slaapzak meenemen, dekbed mag ook. Neem ook een hoeslaken voor het matras en een kussensloop mee! Je kan dekens en bedlinnen huren maar dan moet je dit wel van tevoren opgeven! Er zijn alleen dekens beschikbaar voor diegenen die het vooraf hebben aangegeven, dus je kan niet volstaan met het alleen maar meenemen van een eigen linnenset. Dan moet je ook je eigen dekens/dekbed meenemen. Huren van beddengoed kost 7,50 euro (betaling van te voren tegelijk met je inschrijfgeld).

Details:
Een aantal dagen voor aanvang van het weekend krijg je van ons nog een e-mail met daarin de laatste aanwijzingen alvorens van start te gaan. Heb je voor die tijd vragen? Neem dan contact met ons op