Programma

Algemeen:

Vanaf 20.30 uur vrijdagavond begint het programma en vanaf dat moment zijn jullie van harte welkom. We hebben het hele  weekend de beschikking over een groot assortiment ruimtes. Zo zijn er naast de slaapvertrekken andere ontspanningsruimtes en hebben we de beschikking over een  gezellige zaal alwaar de avond feestelijkheden (muziek, dans, drinken en gezelligheid) zullen plaatsvinden. Deze zaal bevindt zich in het bos, op wat afstand van de slaapvertrekken. Wel zo fijn voor de nachtrust van de vroege vogels. Het eerste feestje is direct al de eerste avond. Dus zodra je je spullen op zijn plek hebt gelegd, kun je wat komen drinken.

Workshop programma:

De workshops vinden plaats op zaterdag en zondag, zowel ’s ochtends als ’s middags (in totaal heb je ongeveer 8 uur les). Je hebt beide dagen geheel van één en dezelfde leraar les. Op deze manier kunnen we echt een stuk de diepte in en blijven de ritmes, of dans, goed hangen. Tussendoor is er natuurlijk koffie en thee en er wordt driemaal daags een maaltijd geserveerd op zaterdag en tweemaal op zondag. Dit alles is bij de prijs inbegrepen, net als de drankjes ’s avonds.

Wil je een eindje wandelen dan kan dat. Het terrein ligt namelijk direct aan vele  hectares schitterend Brabants bos. Zaterdagavond gaan we met z’n allen lekker swingen, totdat je denkt dat je moet gaan slapen.

Het deelnemersveld:

Enige ervaring is niet vereist. Ook dit jaar hebben we voor ieder wat wils. Er zijn drie groepen djembe. Eén voor beginners en lichtgevorderden,  één voor  gevorderden en één voor vergevorderden.

Geef bij je inschrijving desgevraagd een goede beschrijving van jouw niveau (zie het inschrijfformulier). We proberen de groepen hiermee zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Niveaus binnen de overige workshops:

Bij de workshops dans en doundoun zitten alle niveaus in één groep. Niveauverschil wordt in deze groepen opgevangen door het inbouwen van afzonderlijke uitdagingen. Bij Ngoni moet je basisbeheersing van het instrument hebben, ook hier worden afhankelijk van je niveau de uitdagingen aangepast.

Let op:

de instrumenten zijn niet inbegrepen bij de workshops. Maar we begrijpen best dat niet iedereen zelf een instrument heeft. Dus die zijn voor sommige workshops te huur. Meer info bij Praktische info.