Tuka Tuka Workshop Weekend

Tuka Tuka 2022 is geannuleerd. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Workshopweekend Afrikaanse muziek en dans 25, 26 en 27 maart 2022 te Sint Michielsgestel

Tuka Tuka 2022 in vogelvlucht: een geheel verzorgd weekend in Afrikaanse sferen. Workshops: 3 groepen djembe (beginners/licht gevorderd, gevorderd en vergevorderd), Ngoni,  Afrikaanse dans met live begeleiding en Doundoun. Gezellige avonden met volop muziek. Kosten € 240 inclusief accommodatie, ontbijt/lunch/diner op zaterdag, ontbijt/lunch op zondag en al het drinken gedurende het weekend (overdag koffie en thee en ’s avonds een selectie van diverse sappen, frisdranken en alcoholische versnaperingen, zoals jullie dat van ons gewend zijn), exclusief eventuele extra’s zoals instrumenthuur en beddengoed.

Met trots presenteren we… rapaparapaparapapa…. de  20e (!!) editie van het Tuka Tuka Weekend! Dit jaar zijn we weer in Sint Michielsgestel, waar de geweldige accommodatie van Zonnewende staat. Deze toffe groepsaccommodatie in de mooie bossen van Sint Michielsgestel, waar we al een aantal malen eerder een bijzonder fijn weekend hadden, herbergt op haar terrein alles wat we in een fijne plek zoeken en dan nog in een heel gezellig jasje ook.

Djembe, doundoun, ngoni en Afrikaanse dans workshops

Voor deze bijzondere editie van Tuka Tuka – want dit keer in maart, voor het eerst sinds de corona-ellende en nog de 20e keer ook – hebben we weer een programma om van te smullen. Voor vergevorderdengroep hebben we maestro Oké Sène weten te strikken. Onze gevorderden groep staat onder de bezielende leiding van Douba Dembele. De beginners en lichtgevorderden groep is in de zeer capabele handen van Eef Bresser.  De Afrikaanse dans groep wordt aangevoerd door de altijd lenige John Kayongo, met de geweldige begeleiding van Michiel, Sega en Daan. Ngoni begrip Victor Sams is van de partij om de workshops Ngoni voor ons te verzorgen. En Paulus Kock laat de vellen weer opzwepend trillen tijdens zijn beroemde Doundoun lessen.

Onze eigen crew gaat er natuurlijk ook dit jaar weer voor zorgen dat jullie een fantastisch weekend beleven. We hebben weer gezellige feestavonden, zoals jullie van ons gewend zijn. Kortom, fijne workshops van hoge kwaliteit voor elk niveau, leuke avonden, goede sfeer. Het word weer super!!

Tuka Tuka Afrikaans muziekweekend ook open voor introducés

Tuka Tuka 2022 is ook open voor gasten die niet aan workshops  meedoen, maar gewoon graag een leuk weekend in Afrikaanse sferen willen meemaken. Je kunt mee-eten, meefeesten en de presentaties aan het einde van het weekend meemaken. Overdag zijn er mogelijkheden te over om leuke dingen te doen. Zo zijn de bruisende steden Den Bosch en Eindhoven, en alles wat zij te bieden hebben, dichtbij. Onze locatie biedt daarnaast hele mooie wandelmogelijkheden.

Dus ook als je gewoon een fijn weekend met gezellige mensen en een leuke omgeving wilt hebben, ben je van harte welkom. Kortom, als je altijd al, bijvoorbeeld, je partner of zus mee hebt willen nemen, dan kan dat nu. We hebben speciaal voor introducés een gereduceerd tarief.

Een heerlijk weekend vol ouderwets leuke Tuka Tuka momenten

Kortom, het wordt een weekend van alle Tukagangers voor alle Tukagangers! Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen veel mensen te kunnen begroeten. Wil je ons hierbij helpen? Laat dan zoveel mogelijk mensen weten dat dit weekend eraan komt. Deel het via social media en e-mail. Bij voorbaat dank!

Direct aanmelden?

Wil je je direct aanmelden, klik dan op onderstaande knop (niet vergeten de rest ook een keer door te lezen!)

INSCHRIJVEN

Voor degenen die eerst nog wat meer informatie willen hebben, of gewoon alvast wil voorgenieten, we hebben het volgende te bieden:

Workshops die gegeven worden door uitstekende leraren, over wie je via de Leraren-pagina extra informatie kan vinden. En, niet geheel onbelangrijk, twee feestavonden waarvan alle drank en knabbels bij de prijs in zitten. Wij hebben weer een prima selectie versnaperingen en muziek voor deze avonden voorhanden.

Wat kun je van ons verwachten?

Een gezellige accommodatie in de bossen bij Sint Michielsgestel. Heerlijk voor een wandeling tussen de workshops door.

Een breed aanbod workshops door ervaren leraren

Twee gezellige avonden met een fijne muziek en de nodige eigen inbreng

Slaapplaatsen bij accommodatie Zonnewende. Beddengoed zelf verzorgen (ook dekbed of slaapzak, dekens zijn alleen beschikbaar voor mensen die een lakenset huren) of te huur voor € 10 p.p. (dekens+lakenset)

Inbegrepen zijn ontbijt/lunch/diner op zaterdag, ontbijt/lunch op zondag al het drinken gedurende het weekend (overdag koffie en thee en ’s avonds een selectie van diverse sappen, frisdranken en alcoholische versnaperingen, zoals jullie dat van ons gewend zijn)

Wat verwachten wij van jullie:

Dat je je allemaal (op tijd) inschrijft. Inschrijving is pas definitief als het geld à € 240,– p.p. + eventuele extra’s op onze bankrekening staat. We verwachten dat je dit per omgaande doet. We sturen je hiervoor een betaalverzoek. Vergeet dus niet je formulier volledig in te vullen.

Teruggave van inschrijfgeld is gezien het korte tijdsbestek niet mogelijk dit jaar. Een annuleringsverzekering is je eigen verantwoordelijkheid. Mochten wij moeten afzeggen krijg je uiteraard je geld terug.

Dat je zelf je instrument meeneemt. Heb je geen instrument, dan kun je die in sommige gevallen huren. Meer informatie hierover vind je hier. Extra douns (of andere instrumenten) ter ondersteuning of vermaak zijn uiteraard welkom.

Dat je alles vooraf goed doorleest, inclusief de huisregels.

Dat je een goed humeur meebrengt en net zoveel plezier zult hebben als wij.