Tuka Tuka 2012

3, 4 en 5 februari 2012 te Sint-Michielsgestel

Poeh, het moet niet gekker worden, de 12e Tuka Tuka editie alweer! Maar het gaat gewoon niet vervelen: ook deze keer stonden we weer te trappelen. Eigenlijk begonnen we allebei de dag best moe van alle voorbereidingen, maar eenmaal in de bus met alle spullen achterin begon de adrenaline al te werken: we mochten weer!

Om het geheel nog even wat sfeervoller te maken, begon het die vrijdag ernstig te sneeuwen. Wauw, wat mooi! Maar wel wat lastig om op de locatie te komen. Gelukkig lukte het sluip door kruip door over de Brabantse weggetjes naar Sint Michielsgestel te komen.

En het was weer geweldig gezellig! Veel oude bekenden, sommigen helemaal vanuit Ierland! Maar ook veel leuke nieuwe mensen om het feest compleet te maken. Weer eens wat nieuws in het aanbod: dit jaar hadden we voor het eerst een workshop Sabar. O.l.v. Mafall Sene werd een groep mensen ingewijd in deze soort Afrikaanse percussie.

Al met al weer een geslaagd weekend met een nog breder aanbod aan Afrikaanse percusse, winterwonderland en ouderwets gezellige Tuka Tuka avonden.

Hieronder het één en ander om nog eens terug te kijken…