Tuka Tuka 2016

5, 6 & 7 februari 2016

Wel wat gewoontjes hoor, zo’n jaar na een jubileumjaar… NOT! We hebben een wel heel erg ongewoon jaar gehad mogen we wel zeggen. Zo moesten we al onverwacht op zoek naar een nieuwe lokatie omdat de feestruimte op de  gebruikelijke lokatie gesloopt werd. En wie naar Tuka Tuka komt verwacht natuurlijk wel een feestavond (of twee!). Gelukkig hebben we het goed weten op te lossen en konden we een half uur zuidelijker op een bijzonder mooie plek terecht, de Buitenjan.

Daar in de Buitenjan, een voormalig klooster, verwelkomden we weer het neusje van de zalm aan leraren. Babara Bangoura vond het zo leuk, dat hij nog wel een keer wilde. Ousmane, Ibou, Paulus, Eef en John wisten ons ook in de buurt van de lichtstad gelukkig te vinden. En we hadden een nieuweling! Paul Nas kwam balafoon les geven, voor het eerst op Tuka en wat was dat leuk! Wederom was er een internationaal gezelschap; de mensen kwamen uit Nederland, België, Ierland en zelfs Hong Kong. Bijzonder was ook het optreden in het AZC op zaterdagavond door de leraren. Helaas kunnen we daar de leukste foto’s niet van online zetten vanwege de privacy van de bewoners, maar het was in ieder geval hartverwarmend.

Oké, genoeg geschreven. Geen woorden maar platen, oftewel ons foto album van Tuka Tuka 2016. Als je zelf nog foto’s en/of filmpjes hebt die op deze pagina erbij mogen, stuur ze vooral toe.