Tuka Tuka 2017

3, 4 & 5 februari 2017

In 2017 keerden we terug naar Zonnewende met haar nieuwe theatergebouw. Het mooie gebouw met alle  nieuwste snufjes was een fijne toevoeging voor ons ondertussen welbekende Afrikaanse weekend. We waren zo gewend aan de luxe.

Ook dit jaar ontvingen we weer de crème de la crème van de Afrikaanse muziek- en dansleraren én het neusje van de zalm van leuke bezoekers. Oké Sene was verantwoordelijk voor de vergevorderde groep en Eef nam de beginners onder de vleugels, terwijl Babara Bangoura de ver gevorderden les gaf. Paul Nas was weer van de balafoon partij, Paulus deed zijn doundounding en John Kayongo deed zijn swingenste geheimen uit de doeken.

Nieuw dit jaar was Joris Feuillatre, de beroemde Ngoni magiër. Hij kneedde een groep Ngoni afficinados tot betoverende snaarartiesten. En de Tukagangers? Die waren weer fantastisch! We keken tijdens de afsluitende presentaties om ons heen naar al die gelukkige gezichten en we zagen dat het goed was…

Oké, genoeg geschreven. Geen woorden maar platen, oftewel ons foto album van Tuka Tuka 2017. Als je zelf nog foto’s en/of filmpjes hebt die op deze pagina erbij mogen, stuur ze vooral toe.