Nieuwe Tuka opzet, nieuwe Tuka website

Nieuwe Tuka Tuka WebsiteZoals jullie wel begrepen gaan we het helemaal anders doen. En ondertussen hebben zich een aantal hele toffe leraren gemeld die onze visie delen. Dus we kunnen jullie nu al verklappen dat Tuka Tuka 2020 binnen nu en een week live gaat. Een groot aantal van jullie hebben zich al ingeschreven voor de nieuwsbrief en jullie krijgen een mail zodra we online zijn. Heb je je nog niet ingeschreven maar wil je wel die mail ontvangen. Stuur ons even een berichtje met je naam en het e-mailadres waarop je gemaild wilt worden.

Nu we toch alles aan het omgooien zijn bouwen we meteen een hele nieuwe website. Uiteraard vinden jullie daar nog steeds de foto’s en filmpjes van de eerdere Tuka edities. Daarop kun je namelijk bij uitstek zijn hoe geweldig de sfeer onderling elk jaar weer is. Die speciale Tuka sfeer, daar gaat het ons om. En we denken deze met de nieuwe opzet nog beter te kunnen uitdragen.

Benieuwd? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of hou deze pagina in de gaten. Want dat is de tweede plek waar we een en ander aan gaan kondigen…

Tot Tuka!

Geef een reactie