Praktische informatie

Kosten Tuka Tuka Weekend

€ 139,– inclusief accommodatie, ontbijt/lunch/diner op zaterdag, ontbijt/lunch op zondag en al het drinken gedurende het weekend (overdag koffie en thee en ’s avonds een selectie van diverse sappen, frisdranken en alcoholische versnaperingen, zoals jullie dat van ons gewend zijn), exclusief eventuele extra’s zoals instrumenthuur en beddengoed en exclusief donatie workshops.

Geen instrument?

Geen probleem, als je meedoet aan één van de workshops kun je er eentje bij ons huren. Dit kun je aangeven op het inschrijfformulier (betaling van te voren tegelijk met je inschrijfgeld). Let wel: door de nieuwe opzet van het weekend is het wel de bedoeling dat je zoveel mogelijk je eigen instrumenten meeneemt. De selectie van instrumenten die wij aanbieden beperkt zich tot de instrumenten waarvoor workshops gegeven worden. Bij sommige workshops is huren niet nodig omdat er voldoende instrumenten zijn. Welke dit zijn staat op het overzicht aangegeven.

Het Slapen

Wil je het een beetje warm hebben dan moet je een slaapzak meenemen, dekbed mag ook. Neem ook een hoeslaken voor het matras en een kussensloop mee! Je kan dekens en bedlinnen huren maar dan moet je dit wel van tevoren opgeven! Er zijn alleen dekens beschikbaar voor diegenen die het vooraf hebben aangegeven, dus je kan niet volstaan met het alleen maar meenemen van een eigen linnenset. Dan moet je ook je eigen dekens/dekbed meenemen. Huren van beddengoed kost 7,50 euro (betaling van te voren tegelijk met je inschrijfgeld).

Overige

Een aantal dagen voor aanvang van het weekend krijg je van ons nog een e-mail met daarin de laatste aanwijzingen alvorens van start te gaan. Heb je voor die tijd vragen? Neem dan contact met ons op