Tuka Tuka 2022 voorlopig on hold

Lieve allemaal,

Gezien de recente ontwikkelingen hebben wij besloten voorlopig Tuka Tuka weekend 2022 on hold te zetten. De huidige situatie en regelgeving dwingt ons als organisatie namelijk mensen buiten te sluiten voor keuzes die hun grondwettelijk recht zijn en daar willen wij niet aan meewerken. Dat doe je niet met je medemens en al helemaal niet met je Tuka familie. Daarnaast neemt de overheid zulke onnavolgbare beslissingen dat het voor ons momenteel onverantwoord is om op welke wijze dan ook in ons mooi weekend te investeren.

Dat wil niet zeggen dat dit einde verhaal is voor Tuka 2022! We blijven hoop houden dat we jullie toch kunnen treffen in begin volgend jaar. Hou dus vooral het eerste weekend van februari vrij… Let op: dus niet het 2e weekend, zoals eerder gecommuniceerd werd. Dit was noodzaak omdat de Buitenjan per ongeluk ons weekend had weggegeven. Maar nu we deze stap zetten gaan we gewoon weer terug naar onze vertrouwde data: het eerste weekend dat helemaal in februari valt.

Hopelijk kunnen we jullie enkele weken van tevoren alsnog een superleuk programma voorschotelen. Of en hoe dan, daar hebben we nu nog geen idee van, maar je kunt er vanuit gaan dat – als we het door laten gaan – het ouderwets muzikaal, gezellig én inclusief zal zijn. Hou dus onze website en social media kanalen in de gaten. Tot dan wensen we jullie allemaal heel veel gezondheid, geluk en kracht toe en vergeet niet voor elkaar te blijven zorgen.

Liefs van jullie Tuka team

Geef een reactie