Tuka Tuka zoekt leraren met hart voor de zaak!

Beste allemaal, al 18 x hebben wij het Tuka-Tuka weekend georganiseerd. Veelal volgens hetzelfde concept met veel gezelligheid, alles inclusief en vaste leraren. Dit jaar doen we het helemaal anders. Spannend! We organiseren een weekend ‘van’ iedereen, ‘voor’ iedereen en hebben dat als volgt in gedachten:

  • We nodigen geen vaste docenten uit, die vervolgens het hele les dezelfde groep onder hun hoede neemt. Het weekend is voor mensen die met elkaar willen spelen, dansen, praten, etc.
  • We maken een indeling mbt de beschikbare ruimtes b.v. op thema, qua volume, instrument (verder zal dit gedurende het weekend organisch moeten ontstaan)
  • Mensen/docenten die een workshop willen verzorgen worden uitgenodigd dat te doen, we houden hier een aantal ruimtes en tijdsloten voor beschikbaar. Eén en ander op inschrijving vooraf. Let op! Hier staat geen vaste vergoeding tegenover. Een donatie mag, maar moet niet. Het is de bedoeling dat Tuka bereikbaar wordt voor iedereen en dat een ieder bijdraagt wat hij zij kan. Workshops zijn voor alle deelnemers aan het weekend vrij toegankelijk.
  • De avonden worden ingevuld met lekker veel optredens, door jullie Beschrijving: https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.png🙂 . We denken aan 3 of 4 korte optredens per avond, uiteraard wel iets Afrikaanderigs of wereldmuziekerigs. Het idee is dat we spelen voor elkaar. Tussendoor draaien we een fijne playlist die we met jullie gaan samenstellen.
  • De prijs voor het weekend inclusief overnachten, maaltijden en dranken op vrijdag- , en zaterdagavond is € 139,–
  • Het weekend is voor iedereen vanaf 18 jaar toegankelijk,  locatie is weer de Buitenjan in Veldhoven en zoals altijd is het tijdens het eerste hele weekend dat in februari valt, dus 7, 8 en 9 februari 2020

De website is nog niet toegankelijk, inschrijven kan nog niet. Je alvast op de mailinglist laten zetten wel.

**Leraren gezocht.**

Nu zoeken we dus leraren djembe, doundoun, dans, ngoni, balafoon, zang of whatever West-Afrikaans gerelateerd, die een workshop van een uur of 3 zouden willen geven. Let op! Er is dus geen vaste vergoeding, alleen een emmertje voor donaties. Het is de bedoeling dat Tuka bereikbaar wordt voor iedereen en dat een ieder bijdraagt wat hij zij kan. Andere initiatieven die dit systeem eerder gebruikten ondervonden dat mensen gul geven wat ze kunnen. Wij hebben er daarvoor alle vertrouwen in dat wanneer jij zorgt voor een leuke en goede workshop, de deelnemers hun waardering zeker zullen laten blijken. Garanties kunnen we uiteraard niet geven. Wat de mensen in de emmer doen voor jouw workshop is geheel voor jou.

Heb jij zo iets van ‘laat mij dat maar doen’, tof! Neem dan contact met ons op en laat weten wat je zou willen doen. We hopen snel een fijne lijst te hebben en van start te kunnen gaan met de inschrijvingen.

Geef een reactie